Dessertsaus og krem

oppskrifter.webp
  • 15 minutter

    Server sherrykrem som følge til for eksempel jordbær, bringebær, blåbær eller til fruktsalat.

  • 15 minutter

    Vaniljesaus passer veldig godt til desserter med bær, blåbærpai, bakte epler, sjokoladepudding eller gelé. Her er oppskriften på lettlaget vaniljesaus.

  • 15 minutter

    Denne sausen passer veldig bra til eksempelvis hermetiske pærer og eplekake.

  • 15 minutter

    Vaniljesaus er et naturlig tilbehør til desserter med bær, blåbærpai, bakte epler, sjokoladepudding eller gelé.

  • 15 minutter

    Råkrem er herlig tykk eggedosis blandet med pisket kremfløte. Passer perfekt som dessert sammen med fersk eller bakt frukt eller gelé. Tilslørte bondepiker kan også lages av råkrem.

  • 10 minutter

    Selv om det bare tar ca.10 minutter å lage denne eggekremen, er smaken deilig.

  • 15 minutter

    Romkremog er utmerket følge til frisk eller hermetisk frukt. Romkrem kan også serveres til eplekake eller på en Pavlova med frukt og bær.

  • 15 minutter

    Lag en deilig eggekrem til desserten.

  • 30 minutter

    Hvem kan vel tenke seg rips servert uten vaniljesaus eller eggekrem? Eller hva med skolebrød uten? Uansett hva du kaller sausen, her er oppskriften.

  • placeholder
    10 minutter

Forsiden akkurat nå
Franske kultviner nå også på polet
+
Godbiter i pollisten

Franske kultviner nå også på polet

Dette er viner som franskmennene helst vil ha for seg selv.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Det beste Jura-kjøpet av alle
+
Ukens vin

Det beste Jura-kjøpet av alle

Jura-chardonnay med eller uten bobler til utrolig gunstig pris er velkomment i januar.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier
Guide
Vin med lite sukker og kalorier

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier

Etterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Slik velger du vin til sushi
Mat og vin i kombinasjon

Slik velger du vin til sushi

Sushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

By på en festmiddag med kalkun midt i uka
Dagens rett
Kalkunbiff på risotto med tomatsalsa

By på en festmiddag med kalkun midt i uka

Med kalkunfilet får du et lettlaget festmåltid midt i uka. Prøv denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Bar Amour: Nytolker portugisisk tradisjon med norske råvarer
+

Bar Amour: Nytolker portugisisk tradisjon med norske råvarer

På Bar Amour kombinerer Carlos de Medeiros norske råvarer med portugisiske innslag i en fine dining-setting. Det gjelder også drikkemenyen. Det ga en Michelin-stjerne etter ett års drift.

Les hele saken