Garam masala og Tandoori masala er krydder du får kjøpt i Pakistanske og Indiske butikker (små hermetiske bokser).
Skjær opp kylling, paprika, hvitløk, purre og chili (ta vekk stenene) i små biter.
Varm stekepannen med olje el. margarin, brun kyllingen til den er gylden, ha i purre, hvitløk og fersk chili samt resten av krydderet (hvis du ikke liker sterk mat så smak til etterhvert),varm dette på svak varme.
Varm vann og kok risen. Ha i paprikaen og tomatpuréen når risen nesten er ferdig og rør godt. Når risen har fått luftet seg, har du i fløte, la denne få et lite oppkok og smak til med evt. mer krydder.
Serveres gjerne med nam brød hvitløksbaguetter eller vanlige baguetter. Evt. salat (ikke nødvendig).
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og her finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig