- Dette er en enkel men imponerende rett å servere, det eneste er at det er litt ekstra arbeid å skaffe ingrediensene. Men med alle de fine frukt- og grønnsaksbutikker som har dukket opp er det ikke så vanskelig lenger, men på Rimi får man det nok ikke.
- Vann ut og kok ertene i vann med sukkeret, balsamicoeddiken, litt salt og pepper.
- Brun potetene og bacon terningene, husk at de skal være bitte små.
- Del sjøkrepsen i to på langs og fjern tarmen, bland litt av oljen med 1/2 knust hvitløkfedd og mariner krepsehalene i 1 time
- Bland poteter, bacon, og avsilte erter med resten av oljen og hvitløken (knust).Varm det til kokepunktet og hell det varmt over den rå steinsoppen.
- Store sopper må deles, små må være hele, avkjøles.
- Grill krepsehalene i 1-2 minutter (Kan freses lett i en panne m. litt olivenolje) avkjøles.
- Skjær soppen i løvtynne skiver som anrettes i en krans på tallerkene. Legg krepsehalene i en krans innefor.
- Bland salat, frityrstekt purre og hjerteskjell og legg det midt på tallerkenen.
- Øs marinaden med poteter, bacon og erter over salaten,.