- Varm opp rensete lutefiskrester.
- Om du bruker fryste selskapserter, kok opp lettsaltet vann. Tilsett ertene, la trekke i noen minuttter. Hell i dørslag og la dryppe fra seg.
- Bruker du ferdig kokte erter, ha i dørslag og la dryppe av seg.
- Kutt chorizopølser i små terninger. Stek med middels sterk varme.
- Bland inn finhakket rødløk. Ha i ertene. Klem over litt friskpresset lime.
Servering:
Fordel erte/chorizoblandingen på tallerkener. Deretter lutefisken. Pynt gjerne med friske urter.
Oppskrifter på både klassisk og litt mer oppfinsom lutefisk
Slik koker du lutefisk perfekt
Slik bruker du lutefiskrestene
Verdens beste ertestuing til lutefisken
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig