Bruk en lake som består av 2dl.salt (havsalt), 2ss. sukker pr 1,5 liter vann.Kjøttet bør ligge 3 døgn i kjøleskap.
laken må dekke kjøttet helt
1/4.ss salpeter pr. liter vann,lager rødfarge på kjøttet.(kjøpes på Apotek)
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Svinekjøtt-gjerne ribbe legges til salting.
En okseskank som får marinere seg i masse krydder og godgjøre seg over natten i steikeovnen kan ikke annet enn å smake digg.
Biff av indrefilet smker fortreffelig året rundt, men når den før følge av Parma-skink rotgrønnsaker og en smaksintens urteolje, blir det virkelig fest.
Bak denne retten står mesterkokk og småbarnspappa Kjartan Skjelde og Berit Nordstrand, legen og seksbarnsmoren som er kjent for sine kostholdsråd.
Kjøttpudding kan lage såvel til hverdags. Denne grove kjøttpuddingen før følge av både paprika, mais og en deilig kålstuing.
Travle dager betyr veldig ofte lettvinte og raske måltider. Derfor skal du lage et måltid som passer inn. Nemlig superraskt å lage og samtidig tilsvarende godt og mektig.
Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.
Les hele sakenHelstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.
Les hele sakenFor i det siste har han tatt steget videre.
Les hele sakenJulia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.
Les hele sakenHjemmelaget tomatsaus smaker bedre og koster mindre enn kjøpesaus. Dagens oppskrift er i tillegg både rask og enkel.
Les hele sakenNoen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.
Les hele saken