- Bank filetstykket flatt med en kjøtthammer. Del opp i porsjonsbiter.
- Legg hver kjøttbit oppå en skive av spekeskinke.
- Kok aspargesen 1 minutt i lettsaltet vann, avkjøl i kaldt vann.
- Legg asparges delt i 3 og litt rødløk på kjøttstykke.
- Rull kjøttet rundt grønnsakene og fest med en tannpirker.
- Stek rulladene på alle sider til pent brunet. Server med risottoen.
- Risotto: Varm oljen i en kjele og fres hvitløk og løk til den er blank.
- Ha i risen og fres den et par min.
- Hell på 1/3 av buljongen, tilsett litt salt og la koke i ca 20 min.
- Etter hvert som væsken absorberes tilsetter du resten av buljongen.
- Når risen er mør, trekk kjelen til side og tilsett parmesan og fløte.
- Smak til med salt og pepper.
Flere gode retter med svinefilet venter på deg
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig