Du trenger en hel and ca 2 ½ kg .
Klipp av vingespissene på anden og fjern fettklumper i åpningen bak.
Kok den så opp i vann 2-3 minutter, ta opp og la den renne godt av. Tørk godt med kjøkkenpapir.
La g maltsukkervann av kinesisk maltsukker, maltekstrakt eller honning utrørt i vann. Pensle anden med dette mens skinnet fortsatt er varmt.
Heng til tørk på et kjølig og luftig sted, gjerne natten over. Desto tørrere and blir desto sprøere blir stekeskorpen.
Stek anden på rist midt i ovnen på 200 grader i ca 1 ½ time uten å snu den. Du skal heller ikke øse kraften over.
Når anden er ferdig stekt skjæres først skinnet opp i skiver, deretter kjøttet i tynne strimler, dette legges på fat hver for seg
Varm kinesiske pannekaker (fåes kjøp i asiatiske butikker). Smør en pannekake med andesaus, legg på skinn og kjøtt samt noen strimler med agurk og vårløk. Rull sammen og spis med fingrene.