Pastasalat med pesto og spekeskinke

Ingredienser
Pasta (skruer, gnocchi, penne)
Ruccolasalat
sukkererter
rød løk
soltørkete tomater
oliven (gjerne marinerte)
fetaost
spekeskinke
pesto
olje (oliven)

Fremgangsmåte

Kok pastaen godt og avkjøl i kaldt vann.
Legg soltørkete tomater i vann i 10 minutter, tørk så av og hakk de i små biter.
Hakk løken i små biter.
Bland sammen soltørkete tomater og rødløken med olje fra de soltørkete tomatene og oljen i glasset til fetaosten og la dette stå.
Riv ruccolasalaten i mindre biter.
Skjær opp spekeskinken.
Skjær opp sukkererter i biter.
Ha pasta, spekeskinke, sukkererter, oliven og fetaost i bollen.
Ta pesto oppi blandinen av olje, soltørkete tomater og rødløk, bland den godt ut og hell det over i bollen.
Bland godt
NYT

Sendt inn av Hilde Waage

Forsiden akkurat nå
Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 2

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Lag en fiskemiddag som er proppfull av gode smaker
Dagens rett

Lag en fiskemiddag som er proppfull av gode smaker

Det er utrolig hvor mye smak og dybde som skapes om du lar norsk sei bade i indiske ingredienser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Store flasker i basis til knallpris
+
Ukens vin

Store flasker i basis til knallpris

Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du en mettende rett med bare noen få ingredienser
Dagens rett

Slik lager du en mettende rett med bare noen få ingredienser

Enkelt, velsmakende og kjernesunt er stikkordene for dagens supre oppskrift.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her