- Muffins:Rør smør og sukker hvitt og luftig. Tilsett ett egg om gangen.
- Ha i revet appelsinskall, melk og mel blandet med bakepulver til slutt.
- Fyll røren i muffinsformer. Bruk skje eller sprøytepose.
- Stek muffinsene midt i ovnen ved ca 175 °C i 15 – 20 minutter.
- Topping: Visp smør og melis i en kjøkkenmaskin på middels hastighet til alt er godt blandet.
- Sett maskinen på lav hastighet.
- Bland appelsinjuice og konditorfarge, og tilsett det i smørblandingen litt etter litt.
- Kjør på høy hastighet til toppingen er lett og luftig, minst fem minutter.
- Når kakene er avkjølt, påfør toppingen med sprøytepose og pynt med påskemarsipan og strøssel.
Vil du bake en annen kake så finner du veldig mange oppskrifter her
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig