Brun carréen i en stekepanne, ha den i en langpanne og stek den videre i ovnen i ca 15 min ved 200 grader.
Hold et øye med den. Steiketiden kan variere med tykkelsen på fileten.
La carréen hvile i ca 10 min. før du kutter den opp.
Skrell potetene og pærene og kutt i biter à 1 cm. Stek litt finhakket hvitløk i smør og ha i potetene og pærene. Ha på fløte til det dekker og kok på middels varme til potetene har litt motstand.
Ta to filodeigark og legg i stjerneform. Legg ca to spiseskjeer med fløtepotet i midten.
Snurp sammen til en pose og fest med en lang tannpirker eller et grillspyd. Brun og varm i ovnen ved 160 grader.
Smak til med salt pepper og litt appelsinjuice.
Server carréen med filopoteten, løk, spinat, gulrot og kantarell.
Mange andre deilige retter med lam
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig