Mariner kotelettene. Bruk denne oppskriften . Eller en av de andre du finner her:
Vask og del nypotetene i to. Kok dem i ca 10-15 minutter til de er gjennomkokte.
Skjær chorizopølse i strimler. Bland hjemmelaget aïoli , basilikum og chorizo godt sammen. Vend inn potetene.
Grill kotelettene i 3-4 minutter på hver side, eller stek dem på høy varme i en jernpanne.
Server kotelettene med aïolipotetene og gjerne en frisk salat ved siden av.
Tips: Aïoli (alioli eller aioli om du ønsker) er ingen kunst å lage selv, men du kan også benytte en ferdiglaget variant. Dersom du ikke finner ferskpoteter kan du bruke mandel eller rattepoteter.
Flere gode oppskrifter med koteletter
Mariner kjøttet selv med disse gode marinadene
Se alle våre oppskrifter på marinader og saus til grillmaten
Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig