Rør inn salt og pepper i kjøttdeigen, men ikke rør for lenge. Deigen skal ikke bli seig.
Del deigen i fire. Ha litt vann på en trefjøl og form deigen til avlange burgere, litt større enn flaten på pølsebrødene.
Stek burgerne på sterk varme, ca. 2 minutter på hver side.
Forvarm stekeovnen til 150 grader. Del pølsebrødene i to og legg dem på stekebrett med bakepapir.
Legg en osteskive på hver av toppdelene og sett dem i ovnen. Når osten er smeltet lager du ferdig burgerne.
Fyll de ferdige pølsebrødene (eller lag dine egne) med tomat, salat, burger, dressing, mango og rødløk.
Server noen av disse gode potetene ved siden av
Hamburgerbrød slik som Hellstrøm vil at du skal lage de
Her finner du flere fristende burgere
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev