- Legg grillspydene i vann om de er av tre, mens du klargjør de andre ingrediensene:
- Del kyllingfiletene i tre på langs. Tre dem på spydene.
- Bland sammen alle ingrediensene til mangoglazen . Pensle over kyllingspydene.
- Stek dem raskt på hver side i litt smør eller olje på middels varme og etterstek noen minutter i stekeovn ved 180 °C.
- Tips:
Du kan godt klargjøre disse kyllingspydene dagen før. Da stekes de raskt i en panne, avkjøles og varmes opp i ovn/grill rett før servering. - Poteter:
- Ha potetene i en kjele og hell kokende vann over potetene så det så vidt dekker. Dryss over havsalt.
- Kok potetene møre uten lokk. Saltet vil da feste seg rundt potetene.
Server kyllingspydene med poteter, urtedressingen, søt chilisaus, aioli og kremet fruktsalat.
Her finner du flere oppskrifter med kyllingspyd
Her finner du flere småretter som passer utmerket til koldtbordet