- Stek løk og hvitløk blank i litt smør. Ta løken ut av pannen.
- Del kyllingleveren i mindre biter (fjern evt årer og sener).
- Stek leverbitene slik at de er litt rosa i midten. Ha i den stekte løken, timian og konjakk og la alt surre sammen 1-2 minutter.
- Ha blandingen i en food processor.
- Riv litt muskat over, krydre med salt og pepper. Kjør alt sammen til det er jevnt og kremet.
- Kle en liten form med plastfolie og fyll formen med avkjølt levermasse. Dekk til med plast og sett kaldt.
- Pynt posteien med litt hakket løk og server med ristet sopp og bacon.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig