Skjær lever i centimeterstore stykker. Sauter dem med sjalottløken i varmt smør i 2-3 minutter, til leverbitene er såvidt faste og fortsatt rosa inni. Ha alt over i hurtigmikseren.
Slå vinen i pannen og kok den raskt inn til ca. 3 ss. Ha den over i mikseren.
Tilsett fløte og krydder og bland alt med topphastighet til jevn pasta. Tilsett smeltet smør og bland godt i flere sekunder til.
Press blandingen gjennom en sil og smak til med salt og pepper. Rør inn tørt brød. Sett til avkjøling et par timer.
Smøres på de stekte filetene rett før innpakking i butterdeig.
Se våre andre oppskrifter med kyllinglever
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og her finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig