Kyllinggryte med mangochutney
Foto: JoeGough

Kyllinggryte med mangochutney

Lag en kyllinggryte med mye snadder i, blant annet mangochutney. Her har du oppskriften.

Ingredienser

750 gr kylling
1/2 glass mango chutney 
1-2 ts curry eller curry chutney
3 dl kremfløte
1/2 boks creme frech
3 paprikaer i strimler gul, grønn og rød
2 ts sambal oelek

Fremgangsmåte

Del kyllingfiletene i store biter og steik de gyllen brun. Ta de over i en ildfast form.

Paprika strimlene stekes lett og tømmes over kjøttet.

Pisk kremfløten (til youghurt konsistens) bland i curry, sambal oelek og creme frech. Helles så over kyllingen.

Stekes i 200 gr i ca 30 min nederst i ovnen.

Serveres med ris, salat og nan brød/hvitløksbrød.

Sendt inn av Rune Frantzen

Forsiden akkurat nå
Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Skinkegrateng til middag kan alle lage
Dagens rett

Skinkegrateng til middag kan alle lage

En grateng rett fra ovnen er manges favoritt. Prøv bare denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her