Rens rekene først. Kok risen i 6 dl vann med litt olivenolje og salt.
Del opp broccolien i serveringsstykker, kokes/ dampes med litt salt og smør i vannet. Kyllingfilet krydres og stekes etter eget ønske. Ta ut kyllingen og legg i aluminiumsfolie mens du lager sausen for å holde på varmen og for at saften trekker inn i kyllingen igjen og du får en saftig filet.
Saus
Bruk samme stekepanne, ikke vask den, bruk mye olje ca 1,5 - 2 dl, ha i reker og hakket hvitløk (mengde etter ønske). Viktig: dette skal bare varmes - rekene blir seige hvis de ligger for lenge. Tilsett karri etter ønske.
Legg opp ris og broccoli sammen med kyllingen. Ha sausen over risen. Pynt med hakket persille.
Tips #1: Lag et langsgående snitt i fileten, fyll med strimlet sterk chili.
Tips #2: Lag strimler av kyllingen, og stek sammen med champignon.
Tips #3: Rør inn ½ finhakket paprika i risen når den er ferdigkokt. Setter fin farge og smak på risen.
Sendt inn av
Rune Tilrem