- Dryss salt og pepper på kyllingfiletene og stek dem over middels høy varme i litt smør til de blir pent brunet, ca 2 minutter på hver side.
- Legg filetene over i en smurt ildfast form.
- Legg på friske salvieblader og rull en skive parmaskinke rundt hver filet.
- Legg filetene tilbake i den ildfaste formen med skjøten på skinkeskivene ned
- Bland revet parmesan og sveitserost og dryss dette over kyllingfiletene.
- Sett formen øverst i ovnen ved 225 grader og gratiner i ca. 10 minutter eller til osten er smeltet og kyllingen er gjennomstekt.
- Kok båndspaghetti som anvist på pakken. Hell av vannet når pastaen fortsatt har litt tyggemotstand i midten (al dente).
- Ha i fløte, tomater og hakkede krydderurter i pastaen og rør godt rundt.
- Anrett pastaen på en stor tallerken med kyllingfiletene oppå og pynt med oliven og frisk salvie.