Løken surres i smøret til den er klar og gyllen, men ikke brun. Ha krabbekjøttet i blandingen av løk og smør. Rør litt i gryten, krydre innholdet med salt og pepper og la det bli gjennomvarmt, maks 2 minutter, mens du rører.
Kok opp melken i en annen kjele og tilsett den kokende melk en. Rør godt og tilsett fløten. Bring væsken opp til kokepunktet. Ha i whisky. Rør godt. Ta gryten av platen og server med en gang. Dryss persille over suppen før servering eller server persille ved siden av.
Godt brød er en selvfølge ved siden av.
Tips: Hvis du har whiskyen i helt til slutt, kan du flambere den for å brenne av alkoholen. Det gir en mer harmonisk smak.
Se våre andre oppskrifter med krabbe
Her finner du mange flere deilige supper
9 lettlagete supper å ta med på tur
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig