Vask eplene og hul ut kjernen. Legg eplene på hvert sitt aluminiumsfolieark og fyll dem med blåmuggost. Pakk de godt sammen og bak de på grillen i ca 15 minutter.
Pensle kotelettene med olje og ha på salt og pepper. Grill dem raskt på sterk varme ca 2 minutter på hver side.
Legg kotelettene over aluminiumsfolie på grillen, legg på lokket og la dem ettersteke i ca 3-4 minutter.
Server kotelettene med et bakt eple og stekte/grillede potetbåter.
Novembernyhetene i basisutvalget - altså vin med fast hylleplass - har få riktig gode kjøp. De beste er viner over 400-500 kroner. Men det finnes noen unntak.
Reinskav er en av de aller beste råvarene i norsk dagligvarehandel - fordi den huker av for alle krav om bærekraft og smak. Prøv denne vrien og du blir hekta.
Her har du valget mellom en gammel kjenning i ekstra god form til 159,90 eller en ny vin som egentlig skulle hatt en annen etikett, og dermed koster godt under halv pris.