- Kokosboller:
- Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann.
- Ha eggehviter i en mikser og miks dette på medium hastighet til eggehvitene begynner å bli stive. Ha så i litt og litt sukker. Etter at alt sukkeret er tilsatt, skal du piske i 2-3 minutter slik at du får en fin og stiv marengs.
- Bland gelatinplatene med ½ dl kokende vann, rør godt og hell dette i marengsen.
- Miks videre til massen begynner å tykne fint.
- Sprøyt massen ut på kjeks med en stor rund tyll og la dem stå og tørke.
- Lag glasuren.
Dypp bollene ned i glasuren ved å holde fast i kjeksen. Legg bollen på en gaffel og skrap sjokoladen av kanten under kjeksen og sett den på et bakepapir. - Sjokoladeglasur:
- Smelt sjokoladen over vannbad og ha i kokosfett. Kokosfettet tynner ut sjokoladen slik at den blir lettere å jobbe med. Rør godt.