Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av Espen Vesterdal LarsenKulinarisk Akademi
Dette er mer enn en lettlaget rett. En vinner å be venner på. Selvfølge kam du kose deg alene med den også. Følg den veldig enkle oppskriften
Hvorfor handle julegaver når du kan lage dem selv? Her får du idèer til både søte og salte gourmetgaver som alle vil elske.
Vi varter opp med et skikkelig festmåltid denne helgen som blir ekstra smakfull.
Kvitnes Gård har som en av tre norske restauranter nådd full skår på 360Eat Guide sin bærekraftsskala.
Inviter familie og venner på juleverksted og bak julens mest klassiske småkaker sammen. Oppskriftene finner du her.
Den 21. januar har du en gyllen mulighet til å lære mer om en anerkjent vinprodusent fra Montalcino og nyte 7 deilige viner. Sjekk ut vinene som serveres og meld deg på fort.
Ovnsbakt pepperkveite er intet mindre enn et luksusmåltid, men som er uhyre enkelt å lykkes med.
Få nyeste oppskrifter og nyheter rett i din innboks.
Legg oppskrifter i din egen kokebok og legg til dine egne notater og ingredienser.
Vi vet hva som er best til lammelår, spaghetti og grillet laks.
Se våre nyeste øl-, vin- og brennevinstester.