Bland sammen mel, bakepulver, sukker og malte hasselnøtter. Pisk sammen melk og egg, bland det i melblandingen. Tilsett smøret.
La røren hvile i ca. 10 minutter mens du lager fyllet. Stek pannekakene, legg en strimmel av matpapir mellom hver pannekake og avkjøl.
Fyllet:
Pisk eggeplommer, melis og vanilje til lys eggedosis.
Visp ost og crème fraîche til en luftig masse og bland inn sitronsaft og -skall.
Legg gelatinen i kaldt vann ca. 5 minutter. Bland forsiktig sammen eggedosis og ostekrem.
Klem vannet ut av gelatinplatene og løs dem opp i 2 ss kokende vann. Tilsett avkjølt gelatin i en tynn stråle mens du rører forsiktig.
Sett bollen kaldt en times tid eller lag kremen på forhånd.
Server pannekakene i en liten kopp og legg på en klatt sitronfyll. Pynt med sitronskall og mynte. Server med friske bær.
Her finner du mange spennende oppskrifter på pannekaker
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig