Tunfisken pensles med nøytral olje tilsatt salt og pepper. Grilles på sterk varme i grillpanne. 1 minutt på hver side, skjæres så i 4 stykker.
Skrell rettichen og kutt den i lange strimler ved hjelp av en potetskreller. Legg rettichstrimlene i laken og mariner i ½ time.
Lag en majones med c fint og bland inn i majonesen, smak til med salt pepper og chili.
Ta opp en rettichstrimmelen fra marinaden og legg en liten teskje med koriandermajonesen på strimmelen og rull sammen.
Slås så over i kasserolle, gi det et oppkok slik at det emulgerer - la det koke i 4 minutter for å trekke ut så mye farge som mulig. Siles i en finmasket sil. Monteres (blandes) så med soyavinaigretten 50/50.
Ha kjøttet fra en avokado, crème fraîche, chilipulver og limejuice i en food-prossesor og kjør det fint sammen. Smak til med salt og pepper.
Pakk blandingen så inn i agurkbåndene, slik at det blir en liten triangel.
Pynt med finhakket fennikel, lakserogn, mango i terninger og kokkosskum. Legg en eggeplomme fra vaktelegg på toppen av fisken.