- Kjøtt:
Krydre kjøttet med salt og pepper. Pensle det med rapsolje. - Grill kjøttet på direkte varme til det er gyllent, flytt det over på indirekte varme og la det ligge til det har en kjernetemperatur på 56 grader. La kjøttet hvile i 10 minutter før servering.
- Bbq-saus:
Ha alle ingrediensene i en kjele og la koke til den har ønsket tykkelse og smak. Smak til med salt og pepper. - Pensle kjøttet med bbq- sausen mot slutten av grilltiden. Server resten av sausen ved siden av retten.
- Gulrøtter:
Kok gulrøttene i godt saltet vann inne på kjøkkenet til de begynner å bli møre. Avkjøl dem i kaldt vann. - Del gulrøttene i ønsket størrelse, og pensle dem med rapsolje.
- Grill gulrøttene på direkte varme til de er gylne. Ha honning, eplesidereddik og estragon i en dyp bakk som tåler grillen.
- Her kan du for eksempel bruke en gammel brødform, eller du kan lage din egen form av aluminiumsfolie.
- Ha de grillede gulrøttene over i honninglaken og la dem trekke til de er helt møre på indirekte varme.
Tips:
Denne retten kan gjerne serveres med bakt potet eller ekstra grillede grønnsaker!