- Sett stekeovn på 180 grader.
- Skjær torsken i serveringsstykker. Smør en ildfast form og dekk bunnen med brødskiver.
- Legg skiver av squash, purre og tomater samt brokkoli i små biter over brødet og dryss litt salt og finhakket dill over.
- Legg fisken over grønnsakene.
- Hell på vann eller hvitvin, fordel smøret over fisken og dekk formen med aluminiumsfolie.
- Bak fisken midt i ovnen til den er ferdig, ca 15 minutter.
- Fjern folien, øk varmen til 200 grader og dryss ost og brødsmuler over fisken. La den stå til osten begynner å smelte og få farge.
Server retten med pasta eller kokte poteter.
Lyst til å lage en annen fiskegrateng så se her
Tips:
Du kan godt bruke fryst grønnsakblanding.
Husk: Tiden i ovnen avhenger av om grønnsakene er fryste og om fisken er iskald.