- Bunn:
- Pisk egg og sukker til eggedosis. Sikt hvetemel og bakepulver og vend dette forsiktig inn i eggedosisen. Legg bakepapir på en bakeplate og spre dette jevnt oppå.
- Stekes i 8-10 minutter på 190 grader.
- Legg bakepapir på bordet og strø sukker over. Hvelv kaken over på papiret og la dette ligge til det er avkjølt.
- Fyll:
- Pisk kremfløte og spre det over kakebunnen. La 2 cm av kaken være uten krem. Fyllet skal ikke være mer enn ½ cm høyt. Skjær opp jordbær og legg på og strø over hakkede pistasjenøtter.
- Rull så kaken med hjelp av papiret nokså stramt sammen og sett den i kjøleskapet med skjøten ned.
- Servering:
- Pisk kremfløte og ha i en sprøytepose. Skjær fronten og bakenden av kaken og sprøyt ut krem oppå.
- Pynt med roseblader, jordbær og hakkede pistasjenøtter.
Flere deilige rullekaker du kan bake