Kakebunn:
Pisk egg og melis til luftig eggedosis. Smelt smøret. Sikt og vend forsiktig inn hvetemelet og malte mandler. Rør inn smeltet smør.
Pisk eggehvitene stive og hell resten av røren over før du blander forsiktig sammen. Stryk røren forsiktig ut på to stekeplater kledd med bakepapir.
Stek kakebunnene midt i ovnen på 180 °C i 10–15 minutter eller til de er gjennomstekt.
Skjær ut 6 runde bunner på ca. 15–18 cm. i diameter.
Mascarponekrem:
Rør sammen mascarponeost med melis, sitron og vanilje. Pisk kremfløten lett og bland den forsiktig inn.
Montering:
Legg på lag for lag med krem og bunn. Smør så et florlett lag med krem på toppen og rundt kanten av kaken. Det skal være mulig å se kakebunnene gjennom kremen.
Smelt sjokoladen over vannbad eller i mikrobølgeovnen. Lag et kremmerhus av matpapir og hell sjokoladen over i dette. Klipp et hull i spissen av posen og sprøyt langs kanten av kaken så det renner litt nedover sidene. Pynt kaken etter eget ønske.