- Legg poteter i en ildfast form og dekk de helt med havsalt. Sett formen i ovn på 200 grader i 25-35 min.
- Lag rutemønster i fettsiden på andebrystet. Gni det godt inn med salt og pepper. Legg brystet med fettet ned i en panne og sett på varm plate.
- Stek på middels varme til fettet er sprøtt og gyllent. Legg over i ildfast form og stek videre 5 min i ovn på 180 grader. La kjøttet hvile 10 min før det serveres.
- Smelt sukker til karamell. Tilsett rødvinseddik og kok inn til halvparten.
- Ha i plommer og frø fra pasjonsfrukt. Kok til sirupskonsistens. Rør inn 1 ss av andefettet i sausen rett før servering. Smak til med litt salt.
- Skrap vekk salt av potetene. Vend dem i sennep før de serveres. Pynt med frisk salat.
Servér med en rotpuré ved siden av av. F eks persillerotpuré smakt til med litt smør og vaniljefrø.