Denne amerikanske drinkklassikeren ble skapt i 1888 av Henry C. Ramos på baren Imperial Cabinet Saloon i New Orleans.
En punsj med smak av akevitt og norske epler er som skapt for så vel utendørs- som innendørsfester.
I denne drinken får du med deg det beste fra tre leire, multer gin og champagne. Og best av alt du får med deg bare multesmaken, ikke steinene.
Denne drinken er en lettere og syrligere slektning av en pasjonsfruktklassiker, nemlig Pornstar Martini. Syrligheten i pasjonsfrukt er veldig intens.
I denne drinken skal du faktisk bruke et helt egg. Det skal shakes sammen med cognac, portvin, likør og sukkerlake før isen kommer i.
Pasjonsfrukt og rom passer perfekt sammen, men denne drinken kan justeres etter det du har i barskapet hjemme. Tequila og agavesirup er et alternativ.
Denne vrien på Bloody Mary er perfekt for Halloween. Hvis du synes tequila og whisky er for utfordrende, kan du fint lage den med vodka.
Denne margaritaen skiller seg fra den klassiske både ved at den ikke har saltrand og at den røres og ikke shakes.
Med matcha-tepulver blir en old fashioned ekstra god, og i stedet for bitter er det brukt appelsinkonsentrat.