Skal du servere pølser eller hamburgere, bør du absolutt bake de selv. Langt enklere enn du tror.
Skal du servere pølser eller hamburgere, bør du absolutt bake de selv. Langt enklere enn du tror.
Du behøver ikke reise helt til Hawaii får å smake denne burgeren. Du lager den enkelt på grillen.
Legg en burger på grillen og du kan nyte i løpet av får minutter. Lag den deilige sausen vi foreslår. Alt du har å gjøre er å følge denne deilig oppskriften.
Lag en saftig burger med soppstuing, bacon og tyttebær. Av denne smaker det virkelig hyttetur av.
Dette er en utmerket restematoppskrift - særlig etter jul - og som kan utvikles videre i den retningen du selv foretrekker.
Lag en pai det virkelig smaker jul av. Med juleskinke og rødkål smaker den herlig. Etter å ha spist er det nesten slik at du allerede gleder deg til neste jul.
Lasagne er alltid populært. Her får lasagnen følge av kylling og andre godsaker.
Lag en meksikanskinspirert gryte som ikke smaker taco. En deilig kalkungryte gjøre susen. Dessuten veldig rask å lage.
Har du liten tid og skal lage middag i en fei, er dette retten for deg. Du har ferdig middag på maks 20 minutter.
Så populære er lammeskankene at du betaler en høyere kilopris for dem enn selve låret. Men en eller to ganger i året, må du bare unne deg denne smaksopplevelsen. Og best av alt er at retten lager seg selv mens du nyter fridagen fullt ut.
Her har lammekjøttet erstattet storfekjøtt i en fransk klassiker, boeuf bourgignon.
Lammefileten er den aller edleste delen. Det er ikke mye filet hvert dyr gir, derfor må vi spare delikatessen til de beste middagene. Så er du så heldig å ha selvplukket sopp i fryseren, er det dette du skal bruk den til.
Ytrefilet av lam med piperade her herlig. Hvis du lurer på hva piperade er, er det en fransk grønnsaksrett av paprika. Her er oppskriften.
Bakte rotgrønnsaker smaker herlig. I denne oppskriften er det gulrot, sellerirot, kålrot og rødbete som får et dryss kanel før de bakes i ovnen.