ingredienser

Oppskrifter som inneholder medisterdeig

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 20 minutter

    Burger med medisterdeig, eple- og sellerisalat og glasert rødløk er helt klart en saftig burgervinner.

  • 10 minutter

    Slik lager du deilige karbonader med både karbonadedeig og medisterdeig.

  • 40 minutter

    Lag noe spennende med medisterdeigen. Lag tapasboller med fiken og koriander.

  • 40 minutter

    Skal du lage pølser selv, skal du prøve disse med akevitt og rosiner. Vi kan love deg en annerledes pølse enn de du er vant med. Her er oppskriften.

  • 1 time

    Postei eller paté er malt av farse av kjøtt, fisk eller innmat. Paté har som regel grovere struktur enn postei. Den også kan fungere som egen rett. Postei servere du i formen som den er stekt i.

  • 40 minutter

    Det er ingen kunst å lage sin egen vossakorv. Følg bare denne enkle oppskriften og du kan serve.

  • 30 minutter

    Her er den veldig enkle oppskriften på medisterkaker og du kan glede deg over et måltid som smaker riktig godt.

  • placeholder
  • 1 time 25 minutter

    Få grønnsaker er så utskjelt som hodekål. Samtidig som få grønnsaker har så mange gode egenskaper som kålen. Her pakker vi den rundt mye deilig innhold.

  • 1 time 30 minutter

    Her er oppskriften på en deilig julepostei med ingredienser du lett for tak i. Etter halvannen time kan du gled deg noe veldig godt.

  • placeholder
    1 time 20 minutter

    Det er mye enklere enn du tror å lage din egen leverpostei. Dessuten smaker den mye bedre enn du kjøper i butikken.

Forsiden akkurat nå
To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Lag en fiskemiddag som er proppfull av gode smaker
Dagens rett

Lag en fiskemiddag som er proppfull av gode smaker

Det er utrolig hvor mye smak og dybde som skapes om du lar norsk sei bade i indiske ingredienser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Store flasker i basis til knallpris
+
Ukens vin

Store flasker i basis til knallpris

Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Begrenset antall billetter: Bli kjent med chardonnay
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. april

Begrenset antall billetter: Bli kjent med chardonnay

Dette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Campanias hemmelige spekeskinke
+

Campanias hemmelige spekeskinke

I Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.

Les hele saken