Her får du en vaskeekte oppskrift på hvordan du skal lage Chili con carne. Følg den enkle oppskriften og du kan servere om halv time.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Her får du en vaskeekte oppskrift på hvordan du skal lage Chili con carne. Følg den enkle oppskriften og du kan servere om halv time.
Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.
Les hele sakenI Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.
Les hele sakenDisse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.
Les hele sakenMed disse to i feriebagasjen er du godt forberedt. De finnes dessuten på svært mange pol.
Les hele sakenReinskav er nær sagt alltid å finne i selv den minste butikkens frysedisk. Derfor er det en selvfølgelig ingrediens i påskemenyen.
Les hele sakenTil denne retten kan du fint bruke rester av annen type kjøtt. For det er sausen som gjør susen.
Les hele saken