Grill + taco + laks er nesten garantert å bli en suksess. Denne oppskriften kan multipliseres til å mette mange.
Grill + taco + laks er nesten garantert å bli en suksess. Denne oppskriften kan multipliseres til å mette mange.
Gjør skinkebiffen litt mer hot med krydder fra det indiske kjøkken. Legg de på grillen med spyd og lag litt ekstra korianderraita.
I denne vodkabaserte drinken brukes Physalis, som heter ananaskirsebær på norsk, både som pynt og ingrediens.
Denne drinken er komponert av den kjente bartenderen Jesper Lind på baren Internasjonalen. Akevitt er en stadig mer populær ingrediens blant bartendere, også i hjemmebaren.
Det som skiller denne mojitoen fra andre er innslaget av pasjonsfrukt. Det gir den et deilig tuch av sommer.
Spareribs er uten tvil manges favoritt når kjøtt skal på grillen. Her er en oppskrift som inneholder ingredienser som løfter grillmaten til nye høyder. Riktignok tar det litt å lage den, men det får du igjen for garantert.
Denne drinken er kreert av Stig Bareksten berømt for sine egenproduserte brennevin. Du vil elske den.
En alternativ måte å bruke roastbiff på og en deilig salat som alle vil like.
En meget enkel og rask rett å tilberede. Smaken er uomtvistelig deilig.