Denne 80-talls klassikeren er supertrendy, og den perfekte måten og nyte sommerens grønne gaver.
Denne 80-talls klassikeren er supertrendy, og den perfekte måten og nyte sommerens grønne gaver.
Kombinasjonen av lettstekt breiflabb og krabbesmør er like forførende genial som den er enkel. Retten er kreert av Jon Aga på Vega Havhotell.
Her får du et friskt forslag til salat. Med agurk, rabarbra og peppermakrell kan du glede deg. Har du lyst til å forsøke den med annen fisk eller kanskje kylling går det veldig bra.
Lag en herlig rett av kalkunbiff der persillepotetmos og epler løfter retten til nye høyder. Her får du hele oppskriften.
Svinefilet er lettlaget og smakfullt, og med soppsaus til får du enten brukt noe av høstens soppfangst eller bruke sjampinjong fra butikken.
Bankekjøtt eller bankebiff er selvforklarende. Siden det ikke er det aller møreste lårstykket, trengs det en skikkelig omgang med kjøtthammeren. Her er oppskriften.
Blomkål sammen med hvitsaus og baconstrimlene gir deg et lett og sommerlig måltid på få minutter. Selvfølgelig kan du nyte denne retten hele året.
Blomkål sammen med hvitsaus og reker gir deg et lett måltid på få minutter. Det kan du nyte hele året.