Denne sausen passer veldig bra til eksempelvis hermetiske pærer og eplekake.
Denne sausen passer veldig bra til eksempelvis hermetiske pærer og eplekake.
Hvem kan vel tenke seg rips servert uten vaniljesaus eller eggekrem? Eller hva med skolebrød uten? Uansett hva du kaller sausen, her er oppskriften.
Hoffdessert er supergod og ikke minst lettlaget som rett og slett bare består av lagvis med marengs, iskrem, pisket krem, mandelflak og sjokoladesaus.
Mens hvitløksmajones heter alioli i Spania, er aioli den franske utgaven. Det tar deg maks femten minutter å lage den.
Denne lekre hasselnøtt- og sjokolademoussen er perfekt følge til friske fruktsauser.
Er du glad i mandelkake blir dette din nye favoritt. Inviter hele familien som vil at du skal bake den en gang og de kommer.
Kylling er lettvint å lage noe godt av. Hvis du lager basilikumkylling i sitronsaus og legger til eplerösti blir det skikkelig godt. Du finner oppskriften her.
Dette er en skikkelig klassiker av en saus. Den er kremet og deilig smøraktig. Passer perfekt til grønnsaker, egg og fisk.