Blåmuggost og epler også kotelettene. Alt skal på grillen. Og du og dine kan kose dere etter bare en halvtime.
Blåmuggost og epler også kotelettene. Alt skal på grillen. Og du og dine kan kose dere etter bare en halvtime.
Nydelige smakskombinasjoner for de som liker blåmuggost. Dressingen passer godt til all slags grillmat og spesielt godt til grillet lam. Her er oppskriften.
Ingenting er vel enklere enn pølser, og med denne oppskriften får pølsene en ny og spennende vri. Lag en sandwich og bygger den i høyden.
Lag en spennende salat med fenalår. I den skal du ha blåmuggost, men ikke bare det. Friske grønne asparges, valnøttkjerner og sukkererter hører også med.
Enklere pølserett enn dette skal du lete lenge etter. Men bacon og ost blir det fort en lien fest.
Buffalo Wings er en klassiker, og som navnet tilsier fra Buffalo i USA. Den spises med fingrene. Vi krydrer kyllingen godt.
Nå på forsommeren er årets ferske hvalkjøtt lett tilgjengelig i butikker med ferskvaredisk, og noe mer eksotisk norsk enn hval finner du neppe.
Lag en bluecheeseburger med coleslaw-tomatsalsa som virkelig får smaksløkene til å svinge. Saftig burgerkjøtt og smakskraftig ost er som hånd i hanske.
Dette ekte italiensk med sprø bunn, men krever noe tid å forberede. Denne er stekt på grillen, men kan også stekes i ovn.
Du kan lage en herlig burger med kyllingkjøttdeig. Og du kan bruke alt det tilbehøret som du bruker på andre hamburgere som løk, sylteagurker og selvfølgelig salatblader. Her er den enkle oppskriften
Du må prøve disse fylte pannekakene. Ikke den helt tradisjonelle måten du kanskje er vant med, men du verden så godt de smaker.