Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Forutsetning for en skikkelig festmeny er en forrett. Vi foreslår lakseconfit med rødvinskokt småløk og safrankrem. Her er oppskriften.
Vi snakker om druer fra en parsell som har vært med å forandre Burgunds vinhistorie.
Ja, det er tilfelle, og den er laget etter alle kunstens regler.
Dette er en skikkelig vinner på middagsbordet - kveite kan du aldri bli lei, og i alle fall ikke i en slik spennende kombinasjon.
Romdrinker forbindes med sommer og sol, men smaker kanskje enda bedre vinterstid. Som denne.
Cæsarsalat er kanskje verdens mest berømte salat, og det med god grunn. Dette er beskjedenhet i all sin prakt.
90 testede røde burgundere i 2022-årgang gir et godt om enn noe ujevnt bilde av denne årgangen som har priser som ikke har økt noe siden den enda mer ujevne 2021-årgangen.