Cognac og sjokolade er en match av himmelske dimensjoner. Enda bedre smaker det når drinken er varm.
kaffedrink som denne blir ikke bedre enn kaffen, altså at det nytter ikke å satse på karskkaffe Her er den morske varianten av til Irish Coffee.
Denne enkle kombinasjonen av kakao/varm sjokolade og myntelikør samt After Eight er både forfriskende og varmende.
Har du ikke akevitten som anbefales i oppskriften, har du kanskje noen rester fra julefeiringen som det er på tide å tømme.
Får du tak i juice av Aroma- eller Gravensten-epler er disse de beste å bruke til denne drinken.
Drinken med dette rare navnet er en krysning av te med noe godt i og gløgg.
Fløyelsmyk og med masse smak av den kraftige kaffen og en umiskjennelig søtlig aroma av - pære? Ja du leste riktig, for hovedingrediensen i denne ukens drink er den deilige likøren Xanté.
En deilig varmende drink og en svensk oppfinnelse der Baileys og Cointreau gir god støtte til kaffen i hovedrollen.