Denne drinken blir garantert ikke stående igjen på bordet - halvdrukket. Frisk kombinasjon av vodka og tequila gjør den til en sommerfavoritt. Den er komponert av Rune Kaarbø, Bakgården Bar, i Kristiansand.
Årets første påskedrink er basert på tequila. Det er selvsagt ikke denne som gir den flotte lagunefargen vi ser på bildet. Tenk deg denne i solveggen en sen ettermiddagstime på hytta i fjellet.
Snodig navn på en drink, men likevel; Flekken er en både smaksrik og fargesterk kandidat til helgekosen.
Alt som skal til for å mikse denne deilige drinker er Noilly-Prat Extra Dry, Tequila og litt grenadin .
En svært elegant og smakfull variant av fruktmargarita som kan lages som vanlig eller frozen. Må prøves.
Ved en ren tilfeldighet oppsto denne drinken da kollegene Jesper Lind og Geir Hagbarth Andresen ved Hvalstrand Bad under press stilte opp i en Cuervo-konkurranse.
Vanligvis lages denne drinken med vodka. Her er en variant med tequila. En er veldig enkel å lage og smaker fortreffelig.
Denne drinken er blitt en spesialitet på Metró Restaurant & Bar som du finner i Söder i Stockholm.
Denne drinken er en av verdens mest populære drinker. Det tar deg kun fem minutter å mikse den.
Det er den kjente bartenderen Petter Reistadbakken som vil glede oss med en drink i nasjonalfargene.
De kjente bartenderne Jesper Lind og Geir Hagbarth Andresen komponerte denne drinken som du absolutt må prøve.