Margarita Nationale til 17. mai og et alkoholfritt alternativ til de små

Det er den kjente bartenderen Petter Reistadbakken som vil glede oss med en drink i nasjonalfargene.

Fremgangsmåte

Jordbærpurée lages ved å blende frosne jorbær med sukker i blender.

Bland Tequila, limejuice og is i en blender. Denne grunnbasen deles så opp i to deler.
 
2/5 deler av grunnbasen tilsettes jordbærpurée.
3/5 deler av grunnbasen tilsettes Tripple Sec og blandes i en blender.
Ta så ut 1/3 del av Tripple Sec-blandingen og tilsett blå curacao og bland i en blender.
 
Drinken bygges i 3 lag. Hell først den blå delen i glasset deretter den hvite og til slutt den røde. Pynt med en jordbær.
 
Alkoholfritt alternativ til barna:
5 cl limejuice blandet med ekstra sukker
5 cl jordbærpurée (jordbærpurée lages ved å blende frosne jorbær med ekstra sukker i blender)
 
1 scoop knust is eller like mye is som størrelsen på glasset
 
Bland limejuice og is i en blender. Bland jordbærpurée og is i en blender. Disse to delene helles annenhver gang i glasset. Pynt med jordbær.
 

Sendt inn av Petter Reistadbakken - bartender på Friday's (TGI), Karl Johan i Oslo

Forsiden akkurat nå
På Poppy får du denne bestselgeren både med og uten alkohol
+

På Poppy får du denne bestselgeren både med og uten alkohol

Med Poppy lover Xuseen og Thomas Ramse-Miskell fargerikt mangfold, nytelse og glede, og at det alltid er en colada og en frozen på menyen. Samt ikke minst fullgode alkoholfrie alternativer og velvalgte viner.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Fantastiske whiskyer på øverste hylle og styrke
+
Tester
56 nye brennevin spesialpol november 2024

Fantastiske whiskyer på øverste hylle og styrke

De aller beste er ikke en gang kvotert, og samtidig gunstig priset i en internasjonal kontekst. Noen perler som ikke er whisky, finnes også.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kvitnes Gård er både årets kjøkken og årets sirkulære matgründer

Det er Matprisen som deler ut ulike bærekraftpriser, som (omsider) fant Halvar Ellingsen og hans team i Vesterålen denne prisen verdig. Det gjorde også Norges vel når de skulle dele ut sin Gründerpris for 2024.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Sensasjonell førsteplass til Himkok

I kåringen Topp500Bars kommer Himkok som nummer én. Det betyr at det er denne baren som nå er på hele verdens lepper.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Reinskav på pizzaen oppleves både eksotisk og skaper stor steming
Dagens rett

Reinskav på pizzaen oppleves både eksotisk og skaper stor steming

Reinskav er en av de aller beste råvarene i norsk dagligvarehandel - fordi den huker av for alle krav om bærekraft og smak. Prøv denne vrien og du blir hekta.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

En sjømatgryte som denne topper det meste
Dagens rett
Spansk sjømatgryte - Zarzuela

En sjømatgryte som denne topper det meste

Mengder med smaksrik sjømat i en og samme gryte. Bare navnet forteller at her blir det fest.

Les hele saken