Midori, Bacardi og Sour mixen shakes og siles over is i et highballglass. Toppes med Sprite, og pynt med en skive honningmelon.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Dette er altså ikke oppvaskmidlet, men drink som du lager på fem minutter
Midori, Bacardi og Sour mixen shakes og siles over is i et highballglass. Toppes med Sprite, og pynt med en skive honningmelon.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Sendt inn av Ida Petrine Rånes
Denne superenkle drinken, Paradise Beach, har mye deilig sommersmak og er leskende som få.
Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.
Les hele sakenI Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.
Les hele sakenDet er utrolig hvor mye smak og dybde som skapes om du lar norsk sei bade i indiske ingredienser.
Les hele sakenDisse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.
Les hele sakenReinskav er nær sagt alltid å finne i selv den minste butikkens frysedisk. Derfor er det en selvfølgelig ingrediens i påskemenyen.
Les hele sakenTil denne retten kan du fint bruke rester av annen type kjøtt. For det er sausen som gjør susen.
Les hele saken