Finn frem egnet glass som ikke er for stort.
Med et zestjern river du opp litt limeskall og blander det med grovkornet salt på en tallerken.
Smør deretter halvparten av kanten på glasset med en limebåt. Vær rask slik at limesaften ikke tørker eller renner, og dypp glasset i skålen med salt- og limemiksen.
Fyll glasset helt opp med is.
Plasser garnityr bakerst i glasset. Her har jeg her brukt ecalyptusblader, ananasblader og noen limebåter. Garnityr kan sløyfes, men gir likevel drinken en ekstra dimensjon.
I en shaker - rør ut agavesirupen i limejuicen.
Tilsett tequila og noen dråper grønn tabasco.
Fyll shaker med is og rist hardt til shakeren er frostet på utsiden.
Smak på blandingen med en barskje og vurdere om du tåler noen flere dråper tabasco. Det skal brenne akkurat passe mye i munnen.
Sil blandingen over i glasset - og nyt!
Tips:
Smak på drinken mens den er i shakeren - dette gir deg muligheten for å enkelt justere syrlighetsgraden og samtidig shake den på nytt etter finjusteringen er gjort.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig