Serveres i tumbler med is.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Her får du fruktigheten fra bærene sammen med akevittens fylde og limens friskhet i skjønn forening. Hvilken akevitt du bruker preger selvfølgelig smaken på drinken, og her har vi brukt en akevitt fra våre naboer i sør.
Caipirinha er Barsils nasjonaldrink basert på deres nasjonalbrennevin cachaca som er laget av sukkerrør.
Denne 6 år gamle rieslingen kommer til å gjøre suksess til alle juleukas måltider.
Les hele sakenHer får du en deilig ribbe med alternative, men like fullt spennende smaker - prøv den du også.
Les hele sakenApéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Les hele sakenTorsk, appelsin og fennikel gir alene julestemning i huset. Om du ikke er blant dem som spiser torsk på julaften, smaker den godt gjennom hele jula.
Les hele sakenPinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.
Les hele saken