Ha alle ingrediensene, bortsett fra sodavann, i en shaker. Tørr-rist kraftig (uten isbiter).
Fyll shakeren med is og rist igjen. Sil over i et Collins-glass.
Hell litt sodavann frem og tilbake mellom de tomme halvdelene av shakeren for å få med den gjenværende eggehviten og hell deretter i glasset.
Tips:
Appelsinblomstervann (maks 3 dråper) kan sløyfes og erstattes med 2 dråper vaniljeekstrakt.
Tips:
I originalen ble det brukt Old Tom Gin - en søtere gintype som var den enerådende ginstilen før London Dry Gin tok over. Prøv gjerne Bareksten Old Tom Gin eller en av de andre på markedet.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Få ukens drink som nyhetsbrev