Bygg i et longdrinkglass. Rør inn champagnen. Garner med et kirsebær.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Lag denne herlig drinken og drøm deg til Paris der den har fått navnet sitt fra.
Bygg i et longdrinkglass. Rør inn champagnen. Garner med et kirsebær.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Sendt inn av Gard Haugland,Legal Bar, Bergen
Følg denne oppskriften, så blir den så smaksrik som torsk kan bli.
Les hele sakenLangtidssteking av kjøtt over lav varme er perfekt for å sikre seg at kjøttet blir mørt og utrolig saftig, bare prøv denne delikate oppskriften.
Les hele saken27. januar skal Håvard Werkland (30) og det norske teamet kjempe om pallen i verdens vanskeligste og mest prestisjefylte kokkekonkurranse, Bocuse d’Or i Lyon. Se konkurransen live.
Les hele sakenEtterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig
Les hele sakenDet litt nøytrale svinekjøttet gis her smaker som får oss til å drømme om markedene i Nord-Afrika.
Les hele sakenNoen ganger trenger du bare tre ingredienser for en drink. Selvsagt må de være gode for at sluttresultatet skal bli godt.
Les hele saken