En neve mynteblader håndstøtes i høyt smalt glass. Bacardi, sour mix og mangojuice shakes og siktes over knust is. Créme de Mûre helles over til slutt. Server med sugerør, rørepinne og en limebåt på kanten av glasset.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Det vil si om de legges ut i bestillingsutvalget uten kvotering. Men fortvil ikke, det finnes noen helt unike vellagrete alternativer.
Les hele sakenAt det lages god pinot noir, som også er rimelig, utenfor Burgund, er ingen nyhet. Men det er sjelden at pinotdruer fra Burgund blandes med druer fra Cahors.
Les hele sakenEr du usikker på historien bak halloween eller lurer på hva du skal bruke gresskarene til? Apéritif gir deg svarene og oppskriftene.
Les hele sakenTo og en halv norsk bar blant verdens 100 beste barer, er en bragd.
Les hele sakenTankene flyr til solvarme strender, kalde drinker og andre gode ferieminner i det vi serverer en av de store greske klassikerne.
Les hele sakenRestaurant Nublo har på kort tid blitt en attraksjon i Haro, Riojas vinhovedstad, med sin puristiske nakne, men også smakfulle kjøkkenfilosofi samt brede utvalg av lokale viner.
Les hele saken