Fyll en cocktailshaker halvfull med is og ha i alle ingrediensene:
Rist godt og sil drinken over i et stort, godt avkjølt cocktailglass.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Fyll en cocktailshaker halvfull med is og ha i alle ingrediensene:
Rist godt og sil drinken over i et stort, godt avkjølt cocktailglass.
Sendt inn av Thomas Frafjord, Holmen Bar, Victoria Hotel, Stavanger
Du har allerede vurdert denne oppskriften.
Når temperaturene øker, blir også Burgund-appellasjonene mest anerkjent for sine hvitviner interessante også for pinot noir.
Les hele sakenSjelden whisky er etterspurt og kommer derfor med en solid prislapp. Derfor havner mange i samlinger eller kanskje som spleis blant entusiastene. I marsslippet er det flere kandidater.
Les hele sakenDenne strålende chablisen kan ikke vente til å slå følge med full skreipakke. Sikre deg flaskene nå.
Les hele sakenAlbarossa er en glemt krysning, som velfortjent har fått fornyet interesse. Godt nytt for alle som elsker barbera.
Les hele sakenOm du ikke får tak i kyllingbryst med skinn, kan du bruke lår eller gå for en hel kylling. Det blir ekstra feststemt.
Les hele sakenOm du er blant de mange som vil ha en treliter med rødvin i bakhånd, er denne nyheten vel verd å sjekke ut.
Les hele saken