Fyll en shaker med is og ha i alle ingrediensene.
Rist godt og sil over i et avkjølt cocktailglass.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne drinken ble i sin tid laget for å overbevise de med tequilaangst om at dette brennevinet gjør underverker i en mikset drink
Fyll en shaker med is og ha i alle ingrediensene.
Rist godt og sil over i et avkjølt cocktailglass.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Henrik Jakobsen
Denne drinken blir så god som den overhodet kan bli. Ingen i hele verden har så gode jordbær som her i Norge. Har du jordbær i fryseren kan du nyte den hele året.
Her får du oppskriften på en enkel variant av denne populære drinken. Selv om den er av det enkle slaget smaker den likevel fortreffelig.
De er signert en levende legende, og er tilgjengelig til knallgode priser.
Les hele sakenKoreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.
Les hele sakenEtterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig
Les hele sakenSushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.
Les hele sakenKombinasjonen av ovnsstekte neper og den klassiske auberginesausen fra Midtøsten, bedre kjent som baba ganoush, er sublim.
Les hele sakenPosjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Les hele saken