Hell ingrediensene i en cocktail-mikser. Rystes og helles over i et brandyglass. Rasp mørk sjokolade over drinken, dekorer med ett kirsebær.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Her får du fruktigheten fra bærene sammen med akevittens fylde og limens friskhet i skjønn forening. Hvilken akevitt du bruker preger selvfølgelig smaken på drinken, og her har vi brukt en akevitt fra våre naboer i sør.
Caipirinha er Barsils nasjonaldrink basert på deres nasjonalbrennevin cachaca som er laget av sukkerrør.
Med disse to i feriebagasjen er du godt forberedt. De finnes dessuten på svært mange pol.
Les hele sakenDisse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.
Les hele sakenFor i hendene på denne vinmagikeren blir ikke vinene som hos naboen.
Les hele sakenOg fra et område som fortsatt ikke har fått den oppmerksomheten det fortjener.
Les hele sakenGravet ytrefilet av rein smaker fantastisk med dette tilbehøret. Start forberedelsene nå.
Les hele sakenDet er både en hyggelig og nyttig syssel som skaper glede helt til siste bit er fortært.
Les hele saken